آیین احیای شب نیمه شعبان

آیین احیای شب نیمه شعبان توسط کانون مهدویت معاونت فرهنگی و اجتماعی با حضور  بیش از 250  نفر دانشجو در مسجد دانشگاه برگزار شد. این مراسم از ساعت 24 آغاز و تا ساعت 5 بامداد جمعه ادامه داشت. در ابتدا، پس از قرائت قرآن کریم ...

و خوشامد گویی مجری مراسم، حجت الاسلام و المسلمین خان بیگی به ایراد سخنرانی درباره مسائل روز جامعه پیرامون مهدویت پرداختند. در ادامه نیز، برنامه مدیحه سرایی و مولودی خوانی توسط خانم زینب اثنی عشری اجرا شد.

ميهمانان مراسم علاوه بر بسته پذيرايي، يك بسته فرهنگي نيز شامل کارت عهد و مجموعه احادیث مرتبط با  ظهور و...  را از طرف كانون مهدويت هديه گرفتند.

02. آذر 1396   /    4. ربيع‌الاول 1439   /    23. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 01 آذر 1396 ساعت 15:46 انجام شده