ششمین اردوی تشکیلاتی رسالات بسیج دانشجویی برگزار گردید.

بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) ششمین اردوی تشکیلاتی رسالات را با محتوای بصیرتی، تربیتی، مهارتی و تشکیلاتی از تاریخ چهارشنبه 4 الی یکشنبه 8 بهمن ماه 1396 در محل حسینیه مسجد امام صادق(ع) واقع در شهر قم برگزار نمود.

محورهای اصلی کلاس های اردو به شرح زیر است: ...

• تقابل اسلام آمریکایی و اسلام ناب محمدی
  • بررسی زن در گفتمان و تمدن غربی و فمنیسم
  • انسان شناسی از منظر مدرنیسم و امام خمینی (ره)
  • تاریخ دهه شصت و مجاهدین خلق
  • امر به معروف و نهی از منکر
  • اصول کار تشکیلاتی
  • روش تحلیل سیاسی
  • بسیج از دیدگاه امام خمینی (ره) و آیت الله خامنه ای

در روز اول اردو و ابتدای ورود با برگزاری افتتاحیه توضیحاتی پیرامون اهداف و روند برنامه های اردو ارائه شد.در ادامه پس از زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (ع)، کارگاه اصول کار تشکیلاتی و برنامه ریزی با تدریس خانم طاهره یاور طلب برگزار گردید.

روز دوم کلاس تقابل اسلام آمریکایی و اسلام ناب محمدی(ص) با بررسی مولفه های هر دو جریان با حضور استاد آقای صرامی برگزار شد. در بعد از ظهر نیز کلاس زن در غرب با رویکرد بررسی زن در گفتمان غرب و فمنیسم و آینده زن در تمدن غرب با حضور استاد آقای دهقانیان برگزار گردید.  و در پایان دانشجویان جهت تجدید عهد با امام زمان(عج) و خواندن دعای کمیل به مسجد جمکران رفتند.

در روز سوم کلاس انسان شناسی با محوریت بررسی انسان در مدرنیسیم و بررسی دیدگاه علامه طباطبایی و امام خمینی(ره) با حضور استاد آقای هاشمی برگزار شد. و در ادامه کلاس تاریخ دهه شصت با حضور استاد آقای موگویی برگزار شد.

روز چهارم کلاس امر به معروف و نهی از منکر با  حضور استاد آقای تقوی برگزار شد و سپس دانشجویان برای بهره مندی از نکات اخلاقی به دیدار جناب آقای حجة الاسلام حسینی بوشهری امام جمعه شهر مقدس قم رفتند. در ادامه کارگاه های روش تحلیل سیاسی با ارائه خانم مرضیه نوروزی و بسیج از دیدگاه رهبر و امام خمینی(ره) با ارائه خانم سحر محمدپور برگزار گردید.

همچنین در طول اردو مستند  زخم تازه با محوریت اتفاقات عاشورای 88 و مستند قائم مقام اکران گردید.

و در روز پنجم دانشجویان به تهران بازگشتند.

02. اسفند 1396   /    4. جمادي‌الثاني 1439   /    20. فوریه 2018

آخرين بروزرساني در زمان دوشنبه 30 بهمن 1396 ساعت 14:21 انجام شده