افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه الزهرا در عرصه قرآنی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اسامی برگزیدگان رشته های معارفی جهت حضور در مرحله سراسری سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان اعلام شد .

سرکار خانم زهرا مهدوی در رشته آشنایی با سیره معصومین با کسب رتبه اول و سرکار خانم ها منصوره امینی بابک و مطهره برناس در رشته مفاهیم نهج البلاغه به عنوان راه یافتگان به مرحله سراسری مسابقات معرفی گردیدند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تبریک به این عزیزان، از خداوند منان توفیقات روز افزون و کسب موفقیت در مراحل بعدی مسابقات را خواستار است.

28. آبان 1396   /    29. صفر 1439   /    19. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان شنبه 27 آبان 1396 ساعت 15:25 انجام شده