افتخار آفرینی در مسابقات ملی كميكار

تيم انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه الزهرا(س) موفق به احراز رتبه اول در بخش ايده هاى برتر و راهيابي به مسابقات جهانى از ميان ٣٣ تيم شركت كننده شدند.

كميكار مسابقات ماشين های شیمیایی است كه انرژي مورد نياز آن ها از يك واكنش شيميايي سازگار با محيط زيست تأمين مى شود و در واقع هيچ گونه آلايندگي زيست محيطي ندارند. مسابقات ملى كميكار هر ساله در  ...

سطح كشورى برگزار مى شود و دانشجویان رشته های شیمی، مهندسی شیمی و سایر رشته های مرتبط در چهار بخش عملکرد، پوستر، ایده های برتر و لیگ آزاد در این مسابقات به رقابت می پردازند و 9 تیمی که دارای ایده های برتر هستند به مسابقات جهانی راه پیدا می کنند.

يازدهمين دوره این مسابقات نيز در سوم و چهارم اسفند ماه سال٩٥ در دانشگاه مازندران برگزار شد.

در اين مسابقات براى اولين بار دو تيم ٦ و ٧ نفره به سرپرستى دكتر معصومه محمد نژاد از دانشگاه الزهرا (س) حضور داشتند، كه هر يك از اين تيم ها با ماشين هايى كه ساخت آن ها حاصل تلاش چندين ماهه شان بود با ديگر شركت كنندگان از دانشگاه هاى معتبر كشور به رقابت پرداختند.

در روز اول مسابقات پوستر و ماشین تیم های شرکت کننده به نمایش گذاشته شد و داوری بخش پوسترها انجام گرفت که در این بخش تیم دانشگاه عملکرد خوبی داشت و در روز دوم این مسابقات دو بخش عملکرد و لیگ آزاد برگزار شد که در این بخش ها تیم های شرکت کننده می بایست پس از قرعه کشی و تعیین مقدار مسافت و وزنی که توسط ماشین ها باید حمل شود محاسبات خود را طوری انجام دهند تا ماشین شیمیایی آن ها با استفاده از یک فرآیند شیمیایی در مسافت تعیین شده توقف نماید.

سر انجام بعد از دو روز رقابت سخت و فشرده تيم انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه الزهرا موفق به احراز رتبه اول در بخش ايده هاى برتر و راهيابي به مسابقات جهانى از ميان ٣٣ تيم شركت كننده شدند.

اين موفقيت بزرگ را به تمامى جامعه علمى دانشگاه الزهرا (س) تبريك عرض نموده و اميدواریم که این موفقیت ها از این پس ادامه یابد و در تمامی مسابقات علمی نام دانشگاه الزهرا (س) در صدر تمامی دانشگاه های کشور باشد.

02. مرداد 1396   /    29. شوال 1438   /    24. جولای 2017

آخرين بروزرساني در زمان پنجشنبه 29 تیر 1396 ساعت 14:33 انجام شده