برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره حضرت علی اکبر (ع)

جشنواره تخصصی حضرت علی اکبر(ع) در موضوع علم و فناوری شب گذشته به میزبانی معاونت فرهنگی و همکاری وزارت ورزش و جوانان و معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم برگزار شد. برنامه با تلاوت آیاتی چند از آیات قرآن آغاز شد و سرکار خانم دکتر انسیه خزعلی، ریاست محترم دانشگاه به میهمانان  خیر مقدم  گفتند.

در این برنامه  دکتر محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان ، دکتر خواجه سروی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم ، دکتر سید مهدی سیدی  معاون علمی پژوهشی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری ، دکتر جلیل دارا مدیر کل دفتر فرهنگی وزارت علوم نیز  حضور داشتند.  بیانیه وزیر علوم درباره جشنواره حضرت علی اکبر (ع)  ......

توسط مجری برنامه قرائت شد و سپس  گروه "دستان گویا"  به اجرای موسیقی زنده پرداختند و در پایان مراسم از برگزیدگان و قابل تقدیرشناخته شدگان پنجمین جشنواره تخصصی حضرت علی اکبر در موضوع علم و فناوری تقدیر و به آنها لوح تقدیر وزیر علوم، تندیس و هدیه نقدی اهدا شد.

شایان ذکر است که یکی از دانشجویان برتر این جشنواره سرکارخانم فاطمه صدیقیان دانشجوی رشته طراحی صنعتی از دانشگاه الزهراس می باشد.

03. آذر 1396   /    5. ربيع‌الاول 1439   /    24. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 01 آذر 1396 ساعت 15:46 انجام شده