برگزاری کرسی آزاد اندیشی " کارآفرینی خلاق در فارغ التحصیلان رشته علوم ورزشی آری یا خیر ؟"

با توجه به اهمیت اشتغال زایی در جوانان تحصیل کرده و بنا به درخواست های مکرر دانشجویان جهت افزایش بهره وری علمی و تبادل نظر آراء دانشجویان و بهره مندی از نظرات ارزشمند اساتید محترم، انجمن علمی دانشجویی فیزیولوژی علوم ورزشی معاونت فرهنگی و اجتماعی کرسی آزاد اندیشی تحت عنوان " کارآفرینی خلاق در فارغ التحصیلان رشته علوم ورزشی آری یا خیر ؟"  را در تاریخ 7 دی ماه 1395  برگزار نمود. این کرسی با حضور اساتید دانشکده ی تربیت بدنی ...

alt

دانشگاه الزهرا (س) خانم ها: دکتر عبدالشاهی، دکتر شمشکی و دکتر دلفان و 30 نفر نفر از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد در گرایش های مختلف علوم ورزشی در سالن حورا  برگزار گردید.

در این کرسی که 3 ساعت به طول انجامید، اساتید در دو گروه موافق و مخالف همراه با دانشجویان به تبادل نظر پرداختند و در نهایت برنامه با تائید نظرات گروه موافق ( توسط داور کرسی خانم دکتر عبدالشاهی) جمع بندی شد.

جمع بندی مباحث پیرامون بحث به شرح زیر می باشد:

1- هماهنگی و تعامل بین وزارت علوم و تحقیقات، وزارت بهداشت و آموزش و پرورش

2- تعامل و هماهنگی بین گرایش های مختلف علوم ورزشی و سایر رشته ها