بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس

از آنجایی که هفته‌ی اول اسفندماه در تقویم ایرانی «هفته‌ی مهندس» و روز پنجم اسفندماه «روز مهندس» نامیده شده است، انجمن‌های علمی دانشجویی رشته‌های فنی و مهندسی این روز و مقام مهندس را ارج نهادند.مطابق سال‌های گذشته ... انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر (نرم‌افزار) و شاخه‌ی دانشجویی IEEEدانشگاه الزهرا(س) مراسمی برای این روز ترتیب دیدند.

alt   alt

شامل گفت‌و‌گویی با دکتر رضا عزمی،از اعضای هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه الزهرا(س)،بود. ایشان در سخنان خود به جایگاه زنان در مهندسی و وضعیت کسب و کار در رشته‌های فنی و مهندسی اشاره نمودند.دکتر عزمی مهندسی را تبدیل علم به هنر و مهندسان را سربازانی نامیدند که در راه علم و پیشرفت ایران و اسلام زندگی خود را وقف می‌کنند و در این راه به مقام شهادت نائل می‌گردند.
پس از صحبت‌های دکتر عزمی، دو مسابقه با عناوین «کاریکاتور مهندسی» و «بهترین عکس جشن» اعلام شد و دانشجویان  تئاتری با رویکرد انتقادی از مشکلات دانشگاه اجرا کردند.پس از آن نیز کلیپی با همین موضوع پخش شد.
در پایان برنامه نیز از دکتر ژیلا امینی، مشاور شاخه‌ی دانشجویی IEEEدانشگاه الزهرا(س) به پاس زحمات بی‌دریغشان در دو سال گذشته تقدیر و تشکر به عمل آمد و علاوه بر پذیرایی از کلیه‌ی شرکت‌کنندگان، هدایایی به رسم یادبود نیز به ایشان اعطا شد.
لازم به ذکر است انجمن‌های علمی دانشجویی برق و مکانیک دانشگاه الزهرا(س) نیز در اجرای این برنامه ما را یاری دادند.

26. آبان 1396   /    27. صفر 1439   /    17. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت 15:18 انجام شده