ثبت نام دانشجويان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودي جديد دانشگاه الزهرا (س)

ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه الزهراس در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری در روز های شنبه و یکشنبه 25 و  26 شهریور 1396 از ساعت 7 صبح الی 15  در  حال انجام است. این مراسم که توسط ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود نظارت و هدایت می شود ، پس از برگزاری جلسه ستادی و ساعت ها کار کارشناسی در کمسیون های فرعی، در بخش های مختلف فرهنگی، دانشجویی و آموزشی صورت پذیرفت. در مراسم مذکور که ...

دانشجویان جدید ساعت 7 صبح وارد فضای زیبا و دلنشین  دانشگاه شده و به  محل ثبت نام واقع در دانشکده ها هدایت می شوند و در ادامه دانشجویان شهرستانی برای گرفتن خوابگاه به خوابگاه فرزانگان مراجعه می نمایند.  برخورد گرم و صمیمی دانشجویان راهنما  فضایی زیبا و جذابی را برای هر بیننده ای ترسیم نموده است .

25. مهر 1396   /    26. محرم 1439   /    17. اکتبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان سه شنبه 25 مهر 1396 ساعت 11:15 انجام شده