برگزاری جشنواره بین المللی صلح

انجمن علمی دانشجویی مخترعین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) "جشنواره بین المللی صلح"را در روزهای یکشنبه و دوشنبه 17و 18 اردیبهشت ماه 1396 در  مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا(س) برگزار می نماید.  این جشنواره با رویکردهای "آشنایی با 17 اصل توسعه پایدار یونسکو" و "صلح جهانی؛ واقعیت یا توهم؟!!"  باحضور مجری توانمند صدا و سیما آقای خیرخواه  امروز در حال برگزاری می باشد. خانم دکتر کریمی معاون فرهنگی دانشگاه الزهرا(س) ضمن خیر مقدم به ...

مدعوین و حضار خاطر نشان ساختند که پیام همه ادیان و مذاهب صلح و توجه به انسانیت است، گرچه می‌توان نمادهای گوناگونی را در ادیان و مذاهب مشاهده کرد اما همه آن‌ها به دنبال یک هدف مشترک یعنی رسیدن به سعادت و صلح هستند.

خانم دکتر پرچهر حناچی مدیر روابط بین الملل دانشگاه الزهرا (س) به عنوان سخنران بعدی در پشت تریبون قرار گرفته و اذعان داشتندکه منظور از صلح و روابط بین الملل ایجاد امنیت درونی می باشد دلایلی  که سبب اختلال در صلح می شود در حال حاضر بسیار متنوع می باشد و با گذر زمان پیجیده تر نیز می شود. گذر زمان ساخنار جوامع را پیچیده کرده و اتفاقات جدید را رقم می زند. در این عرصه دانش و اطلاعات باید جای اسلحه را گرفته و بدین ترتیب انسانها به سوی هدایت حرکت کنند.

آقای دکتر قشقاوی معاون کنسولی پارلمانی و امور ایرانیان وزارت امور خارجه سخنران  بعدی این جشنواره بودند. ایشان متذکر شدند که وقتی که افکار عمومی جهان تحت تاثیر تبلیغات دروغین غرب قرار دارد، به راحتی بسیاری از واقعیت‌ها وارونه جلوه داده می‌شود و حقیقت پنهان می‌ماند. بزرگترین کشور های سازنده اسلحه های مدافع حقوق بشر هستند. در حال حاضر آمریکا جدیدترین و خطرناک‌ترین روش تولید و کاربرد اسلحه را در اختیار دارد و بیش از هر کشور دیگر خود را مدافع حقوق بشر می داند و معتقد است که با فروش اسلحه امنیت را برای کشور ها به ارمغان می  آورد.

دکتر حبیبه سرابی معاون شورای عالی صلح افغانستان از طریف اسکایپ در خصوص قطعنامه 1325 شورای امنیت ملل متحد 1325) در باب احقاق حقوق زنان به موارد ذیل اشاره نمود:

• مشارکت زنان در سطوح تصمیم گیری و اجرایی خدمات اجتماعی، امنییت و استقرار مجدد صلح
  • دسترسی زنان به سیستم عدلی موثر، فعال و مسول؛
  • حفاظت از زنان در برابر تمام انواع خشونت و تبعیض؛
  • پایان دادن به مصونیت برای خشونت علیه زنان و جرایم مربوط به آن؛
  • رشد دسترسی به تعلیم و تحصیلات عالی برای دختران و زنان

آقای دکتر  محمد رضا مجیدی سفیر سابق یونسکو از اینکه عده ای از دانشجویان در دانشگاه تک جنسیتی  الزهرا (س) به مقوله صلح و حقوق بشر توجه نشان داده اند ابراز خوشحالی کرد و معتقد بود که چنین فعالیت هایی باید گسترش یابد.

در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از صنایع دستی کشورهای مختلف نیز در حال برگزاری می باشد.

این جشنواره فردا  18 اردیبهشت نیز از ساعت 9 الی 12 نیز به کار خود ادامه خواهد داد.

03. خرداد 1396   /    27. شعبان 1438   /    24. می 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 03 خرداد 1396 ساعت 11:46 انجام شده