جشنواره تئاتر زبان روسی

جشنواره تئاتر زبان روسی برای اولین بار در کشور و در دانشگاه الزهرا (س) با همکاری انجمن زبان و ادبیات روسی و انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات روسی معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.
این جشنواره با هدف رقابت بیشتر در جهت ارتقای دانش بین دانشجویان برگزار شده و در آینده به کار خود ادامه خواهد داد.
پس از پخش آیاتی از قرآن کریم آقای دکتر جان الله کریمی رئیس انجمن زبان و ادبیات روسی ضمن خوش آمد گویی به میهمانان سخنرانی خود را حول محور  اولین بودن این جشنواره و زحمتی که گروههای نمایشی و اساتید کشیدند ارائه دادند. در ادامه از استاد پیشکسوت زبان روسی آقای دکتر فرشاد منش تقدیر به عمل آمد.
سپس برنامه تئاتر ها به ترتیب زیر انجام پذیرفت: ...

• تئاتر اول از دانشگاه شهید بهشتی با سرپرستی دکتر حسن زاده با عنوان "چاق و لاغر" یکی از داستاتهای نویسنده ی معروف روسی آنتوان چخوف بود که با هنرمندی دانشحویان این دانشگاه بر روی صحنه رفت.
  • تئاتر دوم از دانشگاه الزهرا(س) تحت سرپرستی دکتر زینب صادقی در سبک سنگین با نام"هبوط"یا "فرزند خدا" از گومیلیوف در سه پرد ه با هنرمندی دانشجویان ورودی 93 و گروه موسیقی دانشگاه اجرا شد.

بعد از اجرای نمایشنامه ی "هبوط" تمام مهمانان به صرف میان وعده دعوت شدند.

• تئاتر سوم: در مدت میان وعده دانشجویان تربیت مدرس در حال آماده سازی صحنه برای اجرای خود با نام "جلسه علنی" به سرپرستی دکتر گلکار بودند و با ورود همه مهمانان نمایشخود را به اجرا گذاشتند.
  • تئاتر چهارمی که برروی صحنه رفت به سرپرستی دکتر زینب صادقی و به نام"چاق و لاغر" با اجرای دانشجویان توانمند ورودی 94 بود.
  • تئاتر پنجم :  و اما آخرین تئاتری که اجرا گردید "مرگ کارمند" به سرپرستی دکتر زینب صادقیکه با اجرای خوب دانشجویان پایان گرفت.

بعد از اجرای تمامی گروههای تئاتر نوازندگان گروه موسیقی دانشگاه الزهرا (س) تحت نظارت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در اختتامیه جشنواره تا ده دقیقه شروع به نواختن کردند.
پس از نواخته شدن موسیقی داوران برگزیدگان جشنواره را اعلام کردند که دو گروه تئاتر "جلسه علنی"از دانشگاه تربیت مدرس و "هبوط" از دانشگاه الزهرا برگزیدگان اولین جشنواره تئاتر  زبان روسی بودند.
استادان پیشکسوت در پایان جشنواره لوح تقدیر و تندیس جشنواره را به تمامی بازیگران و داوران اهداء نمودند و کارت هدیه نیز به برگزیدگان تقدیم گردید.

28. آبان 1396   /    29. صفر 1439   /    19. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان شنبه 27 آبان 1396 ساعت 15:25 انجام شده