جشن شب یلدا در خوابگاه فرزانگان دانشگاه الزهرا(س)

جشن بزرگ شب یلدا به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اجرای برنامه های متنوع و استقبال گسترده دانشجویان در خوابگاه برگزار گردید. ابتدا برنامه با قرائت آیاتی چند از قرآن کریم آغاز و سپس با اجرای مسابقه حافظ خوانی بدون غلط ادامه یافت که از بین شرکت کنندگان به سه نفر اول جوایزی نقدی اهدا شد. سپس نمایش طنز توسط تعدادی از دانشجویان با موضوع اعتیاد ...

در سه پرده نمایش داده شد که ازدواج آسان از پیام های این نمایش بود.در ادامه مسابقه استندآپ کمدی برنامه بعدی بود که از بین شرکت کنندگان تعدادی داوطلب با تقلید صدای خوانندگان لبخند بر لب دانشجویان نشاندند و به انتخاب دانشجویان حاضر، به نفرات برگزیده جوایزی اهدا گردید و در پایان با اجرای مسابقه کنترل اعصاب توسط اداره تربیت بدنی و اهدای جوایز نقدی جشن طولانی ترین شب سال به اتمام رسید.

02. بهمن 1396   /    4. جمادي‌الاول 1439   /    21. ژانویه 2018

آخرين بروزرساني در زمان يكشنبه 01 بهمن 1396 ساعت 15:20 انجام شده