جلسه آشنایی معاونت فرهنگی با دبیران تشکل های اسلامی و فرمانده بسیج دانشجویی

جلسه آشنایی معاونت فرهنگی و اجتماعی با دبیران تشکل های اسلامی و فرمانده بسیج دانشجویی در روز یکشنبه  20 فروردین 1396در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.

در ابتدا دبیران و فرمانده تشکل های اسلامی به معرفی ...

alt   alt

اهم فعالیت های خود پرداختند . سپس معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خانم دکتر کریمی ضمن ارائه اهداف معاونت فرهنگی و اجتماعی اذعان داشتند تشکل های اسلامی مانند بازوهای این معاونت می باشند و معاونت فرهنگی آمادگی همکاری و همیاری با کلیه فعالیت های سیاسی، فرهنگی و مذهبی و...را دارا می باشد. و امید است که با همکاری یکدیگر باعث ایجاد نشاط سیاسی و فرهنگی در دانشگاه گردیم.

02. آذر 1396   /    4. ربيع‌الاول 1439   /    23. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 01 آذر 1396 ساعت 15:46 انجام شده