اولین جلسه ستاد برگزاری مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع) دانشجویان سراسر کشور در تاریخ یکشنبه 1 بهمن 1396 از ساعت 13 الی 14:30 با حضور معاون محترم فرهنگی و اجتماعی، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله)، نماینده تام الاختیار روابط عمومی، نماینده بسیج دانشجویی، دبیر کانون قرآن وعترت ثقلین، کارشناس کانون های فرهنگی و هنری و کارشناس فعالیتهای قرآنی دانشگاه برگزار شد. در این جلسه ...

alt

گزارشی از روند برپایی دوره های گذشته جشنواره ارائه گردید. سپس در خصوص شیو ه های مختلف جهت برگزاری هرچه با شکوه تر این دوره از مسابقات،بحث و تبادل نظر شد. بهره گیری از شیوه های مختلف تبلیغی استفاده از ظرفیت تشکل های دانشجویی، استفاده از اساتید جهت ترغیب دانشجویان به شرکت در جشنواره از جمله پیشنهادهای این جلسه بود.

alt

02. اسفند 1396   /    4. جمادي‌الثاني 1439   /    20. فوریه 2018