جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با حضورهیات رئیسه دانشگاه برگزار شد.

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با حضور  ریاست محترم دانشگاه ، معاون دانشجویی و معاون فرهنگی روز چهارشنبه اول دی 1395  با حضور جمعی از دانشجویان در تالار حافظ دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه برگزار شد.  در این جلسه خانم دکتر انسیه خزعلی  ضمن تبریک ایام ماه ربیع جلسه را آغاز نمودند و با توجه به سوالات مطرح شده ...

alt

توضیحاتی  درباره چگونگی واگذاری خوابگاه به دانشجویانی که طول تحصیلشان  بیش از 8 ترم  میباشد ، واگذاری وام دانشجویی، سرویس ایاب و ذهاب و ... دادند.

از جمله موارد دیگر  که در این جلسه به آن اشاره شد نتیجه بازدیدهای دانشگاه های خارجی از دانشگاه الزهرا (س) بود که در هر نشست تفاهم نامه هایی به امضا دو طرف رسیده می شود و طبق آن تبادل استاد، دانشجو، دریافت بورسیه های تحصیلی، کارهای پژوهشی مشترک تبادل هیات تحریریه در  مجلات علمی انجام می گیرد. امید است که در آینده دانشگاه الزهرا (س) بتواند مجله های بین المللی زیادی را منتشر کند. معاونین محترم دانشجویی و فرهنگی نیز پاره ایی از سوالات ذی ربط را پاسخ دادند. در پایان جلسه برای حل مشکلات مطرح شده خانم دکتر خزعلی و هیات همراه برای بازدید از کارگاه چوب به دانشکده هنر رفتند و مسایل را از نزدیک بررسی نمودند.

04. مهر 1396   /    4. محرم 1439   /    25. سپتامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان دوشنبه 03 مهر 1396 ساعت 15:04 انجام شده