"دومین دوره جامع درمان شناختی رفتاری CBT " برگزار گردید.

انجمن علمی دانشجویی روان شناسی معاونت فرهنگی اجتماعی با همکاری انجمن علمی دانشجویی روان شناسی دانشگاه علامه طباطبایی  کارگاهی با عنوان "دومین دوره جامع درمان شناختی رفتاری CBT "را با محتوای برنامه های زیر در پاییز و زمستان 1396 از ساعت 14 الی 19 روزهای یکشنبه با تدریس اساتید خانم ها دکتر مهرنوش اثباتی و دکتر زهرا طاهری فر  در  سالن دکتر سیف به مدت 100 ساعت برگزار نمود.

اهم مطالب این کارگاه عبارت بود از:

• اصول و مبانی درمان شناختی رفتاری
  • درمان شناختی رفتاری افسردگی
  • درمان شناختی رفتاری وسواس فکری عملی
  • درمان شناختی رفتاری اضطراب فراگیر
  • درمان شناختی رفتاری اضطراب اجتماعی
  • آزمون پایان دوره

در ابتدای کارگاه آشنایی کلی با ...

درمان شناختی رفتاری انجام شد و بعد از تدریس اصول نظریه شناختی و مدل شناختی اختلالات، به ارزیابی این درمان و استفاده از ابزار ها در درمان صحبت شد در ادامه بعد از آشنایی با فنون درمان شناختی درمانی، درمان برخی اختلالات مهم و شایع مانند افسردگی، وسواس فکری عملی، اضطراب فراگیر و غیره مورد بررسی قرار گرفت و با اجرای رول پلی توسط اساتید و فراگیران مفاهیم تدریس شده به صورت عملی مورد استفاده قرار گرفتند. در انتهای کلاس هم آزمونی برگزار شد تا سطح رشد فراگیران مورد سنجش قرار گیرد. برنامه در ساعت 19 روز 29 بهمن ماه 1396 به پایان رسید .

لازم به ذکر است این برنامه با حضور 34 نفر از دانشجویان و اساتید مورد استقبال و توجه مخاطبین  قرار گرفت.

02. اسفند 1396   /    4. جمادي‌الثاني 1439   /    20. فوریه 2018

آخرين بروزرساني در زمان دوشنبه 30 بهمن 1396 ساعت 14:21 انجام شده