رویداد ارائه‌ی محصول استارتاپ‌های اینترنت اشیا ( IoT Stars)

انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر(نرم‌افزار) و شاخه‌ی دانشجویی IEEEدانشگاه الزهرا(س) با همکاری جامعه‌ی کارآفرینان اینترنت اشیا، رویداد ارائه‌ی محصول استارتاپ‌های اینترنت اشیا (IoT Stars) را برگزار کردند. این رویداد که میزبان میهمانانی از سراسر کشور و حامیانی چون مرکز شتابدهی نوآوری، پارس آنلاین، پارس نت، رایکار، اسمارت فارور، سه ماهی و پیچک داشت در روز پنج‌شنبه 14 اردی بهشت 1396 از ساعت ۱۵ الی ۱۹ در سالن مصلی‌نژاد دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.
بخش اول رویداد شامل ...

alt   alt

سه سخنرانی در زمینه‌ی استارتاپ‌های اینترنت اشیا بود که عنوان و نام سخنرانان به شرح زیر است:

• آقای احمدعلی فرهودی از پارس سامان –پیش‌بینی بازار اینترنت اشیا: در سطح بین‌الملل و منطقه
  • آقای فرداد زند از ایراتل ونچرز –استراتژی استارتاپ‌ها برای ورود به بازار اینترنت اشیا
  • آقای پدرام عطایی از اسمارت فارور –اصول کار حرفه‌ای در شرکت‌های نوپای مبتنی بر فناوری

پس از پایان بخش اول از ۲۰۰ نفر شرکت‌کننده‌ی این رویداد پذیرایی به عمل آمد و مدعوین در این بازه‌ی زمانی به مشورت،شبکه سازی و ایده‌پرداری پرداختند.همچنین نوبت ارائه‌ی تیم‌های شرکت‌کننده به قید قرعه مشخص شد.

در بخش دوم رویداد ارائه‌ی تیم‌های شرکت‌کننده آغاز شد که زمان ارائه برای هر تیم ۳ دقیقه و زمان داوری و پاسخ به پرسش‌های داوران ۲ دقیقه درنظر گرفته‌ شد.در این بخش ۹ تیم محصولات خود را ارائه دادند.

پس از داوری و امتیازدهی شرکت‌کنندگان سه تیم زیر به عنوان برگزیدگان این رویداد مشخص شدند:

- تیم نیک مدرن با ایده‌ی تب‌سنج هوشمند به سرپرستی مصطفی علوی نیک
- تیم باکس با ایده‌ی تبلیغات هوشمند به سرپرستی محسن کثیری
- تیم متاب با ایده‌ی بیمه‌ی خودروی هوشمند به سرپرستی محمد مهدی کیانی
برنامه با تقدیر و تشکر از سخنرانان،داوران و شرکت‌کنندگان و گرفتن عکس یادگاری پایان یافت.

02. آذر 1396   /    4. ربيع‌الاول 1439   /    23. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 01 آذر 1396 ساعت 15:46 انجام شده