برگزاری سلسله جلسات پیرامون رهبری

انجمن علمی دانشجویی مدیریت معاونت فرهنگی و اجتماعی سومین جلسه از رویداد "سلسله جلسات پیرامون رهبری"  صبح روز 9دی ماه 95 در سالن گردهمایی دانشکده علوم اجتماعی واقتصاد و با حضور آقای پدرام فرزین برگزار شد. اهم موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد بشرح زیر است: ...

• رهبران نوین و قدرت هوش هیحانی در رهبری
  • چگونه هوش هیجانی خود را تقویت کنیم؟
  • دنیل گلمن در هوش هیجانی

در هریک از موضوعات مطالب جامعی مطرح شد و حاضران مشارکت داشتند.

قبل از برگزاری جلسه حاضران دو تست معتبر هوش هیجانی را پاسخ داده بودند و  نتایج تستها در جلسه تحلیل شد و در تفهیم مطالب ارائه شده نقش مهمی داشت و با استقبال خوبی مواجه شد.

پس از پایان جلسه فیلمی از TEDکه تکمیل کننده بحث بود به همراه فایل ارائه در اختیار حاضران قرار گرفت.

06. ارديبهشت 1396   /    29. رجب 1438   /    26. آوریل 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 06 ارديبهشت 1396 ساعت 14:39 انجام شده