سمپوزیوم مهندسی بافت و پزشکی بازساختی

انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی معاونت فرهنگی و اجتماعی و کمیته دانشجویی ستاد سلول های بنیادی دانشگاه الزهرا (س)، در روز 14 اردیبهشت 1396 اقدام به برگزاری سمپوزیوم مهندسی بافت و پزشکی بازساختی نمود. تعداد حدود  180 دانشجو و محقق در سطح کارشناسی ارشد و دکتری، از دانشگاه های سراسر کشور به ویژه دانشگاه های طراز اول کشور اعم از دانشگاه علوم پزشکی تهران ، شهید بهشتی ، ایران ، صنعتی شریف و امیرکبیر ، تربيت مدرس و... شرکت نمودند. سمپوزیوم با استقبال ...

alt   alt

دانشجویان به ویژه در رشته های بیوتکنولوژی ، بیومتریال ،مهندسي پزشكي ،  ژنتیک و پزشکی عمومی مواجه گردید.

مراسم از ساعت 9 صبح الی 13 بعد از ظهر، طی چهار ساعت و با سخنرانی اساتید و محققین برجسته ی حوزه ی مهندسی بافت و پزشكي بازساختي اعم از آقای دکتر حمید کشوری و خانم دکتر رعنا ایمانی از اعضای هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر، خانم دکتر زهره مظاهری عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و خانم دکترفرشته اسفندیاری عضو هيئت علمي پژوهشکده رویان در محور های زیر پیگیری شد:

- کنترل رفتار سلولهای بنیادی در مهندسی بافت

- کاربرد ژن تراپی در مهندسی بافت با سخنرانی

- پزشکی بازساختی در درمان ناباروری مردانه و زنانه

- مهندسی بافت در تحقیقات سلول های ژرمینال

یک ساعت انتهایی مراسم نیز شاهد برگزاری پنل تخصصی با مشارکت هر چهار سخنران و پرسش و پاسخ دانشجویان و اساتید بودیم که بسیار مفید واقع گردید.

03. خرداد 1396   /    27. شعبان 1438   /    24. می 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 03 خرداد 1396 ساعت 11:46 انجام شده