شرکت دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) درجشن بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی در روز 22 بهمن

همزمان با سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و برگزاری راهپیمایی باشکوه این روز، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) ترتیبی اتخاذ نمود تا 80نفر از دانشجویان خوابگاهی بتوانند در جشن بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی در روز 22 بهمن شرکت کنند. دانشجویان از ...

alt

ساعت اولیه صبح با حضور در درب شرقی دانشگاه، آمادگى خود را براى شركت در این راهپیمایى اعلام کردند سپس با وسیله نقلیه که جهت ایاب ذهاب به مسیرهای اصلی راهپیمایی آماده شده بود به به سیل خروشان مردم پیوستند و با سر دادن شعارهای انقلابی فریاد «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» انزجار خود را از دشمنان قسم خورده و کینه توز انقلاب اسلامی ابراز داشتند دانشجویان آمده بودند بگویند تا پای جان در دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی ایستاده اند.

alt

02. اسفند 1396   /    4. جمادي‌الثاني 1439   /    20. فوریه 2018