شرکت در مراسم تشییع پیکر شهید محسن حججی

معاونت فرهنگی و اجتماعی ترتیبی اتخاذ نمود تا اعضای جامعه دانشگاه الزهرا (س) بتوانند در روز چهارشنبه 5 مهر ماه 1396 در مراسم تشییع پیکر شهید محسن حججی در میدان امام حسین (ع) شرکت کنند.

دانشجویان دانشگاه الزهرا (س)  درحالی برای آخرین‌بار با شهید حججی وداع کردند  که دقایقی پس از سحرگاه امروز، رهبر معظم انقلاب به مسجد امام حسین (ع) رفتند و برای لحظاتی ...

در کنار پیکر شهید محسن حججی حضور یافته و ضمن قرائت فاتحه، برای این مدافع حرم اهل بیت (ع) آرزوی علو درجات کردند.

همچنین، مقام معظم رهبری دقایقی با خانواده‌ی این شهید عزیز به دیدار و گفت‌وگو پرداخته و از مجاهدت آنان تقدیر و تشکر کرده و برایشان صبر و اجر از درگاه الهی آرزو نمودند.

25. مهر 1396   /    26. محرم 1439   /    17. اکتبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان سه شنبه 25 مهر 1396 ساعت 11:15 انجام شده