مراسم جشن شب یلدا در خوابگاه

مراسم جشن شب یلدا توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت دانشجویی با حضور دانشجویان خوابگاهی  در روز سه شنبه 30  آذر 95 در آمفی  تئاتر گلستان 4 برگزار شد. این برنامه ...

با تلاوت آیات قرآن آغاز و با اجرای استند آپ کمدی " دوران زندگی یک دانشجو" توسط خانم ها نبیان و شایان ادامه پیدا کرد. مشاعره  دانشجویی با حضور 6 دانشجو در رقابتی سنگین برگزار شد و دو نفر از دانشجویان جوایز دریافت کردند.  اجرای دابسمش توسط یکی از دانشجویان برگزار شد و استند آپ کمدی  دوم با عنوان " دوران پشت کنکور"  نیز اجرا شد. مسابقه ببین و بگو  و مسابقه ماست خوری نیز توسط دانشجویان اجرا شد . در انتهای برنامه نیز دانشجویان پذیرایی شدند.

27. دی 1395   /    17. ربيع‌الثاني 1438   /    16. ژانویه 2017

آخرين بروزرساني در زمان دوشنبه 27 دی 1395 ساعت 17:58 انجام شده