برگزاری جشن میلاد امیردلهای المومنین

به همت بخش مراسم معاونت فرهنگی و اجتماعی جشن میلاد امیر دلهای مومنین و روز پدر به مناسبت ولادت منور و مبارک امیرالمومنین حضرت امام علی(ع) در روز دوشنبه 21 فروردین 1396 از ساعت 11:30 الی 13 در تاقدیس یاس برگزار گردید. در این مراسم که با استقبال فراوان دانشگاهیان مواجه شد،آقای حجت الاسلام محمد جنتی به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان در بخش اول پیرامون ...

alt

شخصیت بی مانند حضرت علی (ع) صحبت نمودند. شخصیت بی بدیل و بی نظیر امیر المومنین (ع) را همچنان که محقق معروف مسیحی تصریح کرده اند نسخه واحد و بی نظیر خوانده که دیگر تکرار نشده است و الگوی تمام عیار انسان کامل از اول تا آخر خلقت است.

ایشان در بخش دوم سخنان خود پیرامون فضیلت سه ماه رجب، شعبان و رمضان صحبت کردند و گفتند که به دلیل فیوضات ویژه ای که در آنها جاری است رشد انسان در این ایام سریعتر خواهد بود. و اگر چنانچه حرمت آنها نگه داشته نشود، سقوط و تاوان بیشتری نیز خواهد داشت. در ادامه جناب آقای پناهی از مداحان عمره دانشجویی به مدیحه سرایی در وصف امیر المومنین (ع) پرداخت. در پایان برنامه به یکی از حضار به قید قرعه کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اعطا گردید.

alt   alt   alt

06. ارديبهشت 1396   /    29. رجب 1438   /    26. آوریل 2017