نخستین جشنواره بزرگ مهندسی صنایع

نخستین جشنواره بزرگ مهندسی صنایع در روز 25 آذر 1395 به همت انجمن های علمی دانشجویی صنایع دانشگاه های امیر کبیر، الزهرا (س) و علم و صنعت در سالن بهمن دانشگاه امیرکبیر برگزار گردید. این جشنواره که با هدف معرفی گرایش های کارشناسی ارشد مهندسی صنایع و بازار کار این رشته برگزار گردید ساعت 8 صبح شروع شد و در دو بخش تا ساعت 17:30 ادامه داشت. در ابتدا ...

alt

آقای دکتر اصفهانی پور عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر به عنوان نخستین سخنران به معرفی کلی تحصیلات تکمیلی در مهندسی صنایع به ویژه گرایش مهندسی لجستیک و زنجیره تامین پرداختند. پس از پخش کلیپی در رابطه با تجربیات مهندسین صنایع در سراسر دنیا آقای دکتر شهابی گرایش مدیریت نوآوری و فناوری را برای حضار معرفی کردند.

در قسمت سوم آقای دکتر رمضانی با بیانی بسیار شیرین و طنزگونه به خوبی دانشجوییان را با گرایش سیستم های کلان آشنا کردند و تجربیات ارزشمند خود رابیان کردند.

پس از یک پذیرایی کوتاه، آقای دکتر شعیفا عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت بازار کار مهندسی صنایع را برای حاضرین در جمع بیان کردند. همچنین آقای دکتر اکبر پور در ارتباط با گرایش مدیریت مهندسی و مدیریت پروژه و دکتر ماهوتچی در رابطه با گرایش مهندسی مالی توضیحات ارزشمندی اراِئه دادند.

ساعت ۱۲:۳۰ فرصتی برای ناهار و نماز داده شد و ساعت ۱۳:۳۰ با پخش کلیپی بخش دوم همایش شروع شد.

آقای دکتر امامی زاده در ابتدای این پارت در رابطه با بازار کار مهندسی صنایع در داخل و خارج کشور سخنان بسیار جذابی بیان کردند که بسیار مورد توجه تمام دانشجویان و اساتید قرار گرفت. در ادامه آقای دکتر احمدی جاوید در مورد گرایش بهینه سازی صحبت فرمودند و آقای دکتر سپهری به صورت تلفنی با بیانات خود به معرفی گرایش سیستم های سلامت پرداختند.

آقای دکتر شجاعی عضو هیآت علمی دانشگاه امیرکبیر به عنوان حسن ختام همایش با بیانی دلنشین آینده ی مهندسی صنایع در دانشگاه و بازار را برای حضار به تصویر کشیدند.

در خاتمه ی همایش همراه با سخنرانی دبیراجرایی جشنواره قرعه کشی انجام شد و جوایزی به برندگان اهداء گردید.

27. دی 1395   /    17. ربيع‌الثاني 1438   /    16. ژانویه 2017

آخرين بروزرساني در زمان دوشنبه 27 دی 1395 ساعت 17:58 انجام شده