نشست با دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب اسلامی

نشست صمیمانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب اسلامی وابسته به دفتر مقام معظم رهبری در تاریخ 15 فروردین 96 در اتاق شورا معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید. در این جلسه خانم سجادی پس از معرفی خود به اهم فعالیت های فرهنگی و علمی مجمع پرداختند. ایشان در ادامه ...

صحبتهای خود اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در خصوص مسائل زنان فرهیخته نمودند و بیان داشتند که برای ایجاد بستری مناسب برای بالا بردن سطح اعتقادی، اخلاق و بصیرت افزایی زنان دانشگاهی و حمایت از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشگاه الزهرا (س) را دارا می باشند.

01. مرداد 1396   /    27. شوال 1438   /    22. جولای 2017

آخرين بروزرساني در زمان پنجشنبه 29 تیر 1396 ساعت 14:33 انجام شده