نشست دهمین مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی ایران (ادکا)

دهمین مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی ایران (ادکا) به همت انجمن علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی معاونت فرهنگی و اجتماعیچهارشنبه 7 دی ماه 1395 در تالار گفتگو پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برگزار شد. در ابتدا آقای مهدی رحمانی دبیر ادکا به ارائه گزارشی از عملکرد اتحادیه در سال گذشته پرداخت و ...

در ادامه ترازنامه مالی اتحادیه را ارائه کرد. او بیان کرد که ادکا در دوره نهم بیش از 60 فعالیت انجام داده که از آن جمله می توان به برگزاری 25 همایش و نشست، 26 کارگاه آموزشی، انتشار نشریه، کتاب، خبرنامه و ... اشاره کرد.

سپس کلیپی معرفی ادکا پخش شد تا شرکت کنندگان در مراسم با فعالیت های این اتحادیه دانشجویی بیشتر آشنا شوند. در ادامه اساسنامه ادکا مورد بررسی قرار گرفت و بعد از انجام اصلاحات مورد نیاز تصویب شد. در دهمین مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی ایران (ادکا)  نمایندگان 13 دانشگاه سراسر کشور حضور داشتند و در انتخابات شرکت کردند. انتخابات اعضای شورای مرکزی با حضور نمایندگان رشته علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه های سراسر کشور و با نظارت نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خانم اکبری برگزار شد.

در بخش بعدی برنامه انتخابات برگزار شد و حدود ده نفر در شورای مرکزی و دو نفر در بخش بازرسان کاندید شدند که خانم آیسان پژوهان فر دبیر انجمن علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی از دانشگاه الزهرا به عنوان دبیر  کمیته اطلاع رسانی انتخاب شد.

02. آذر 1396   /    4. ربيع‌الاول 1439   /    23. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 01 آذر 1396 ساعت 15:46 انجام شده