کارگاه آموزشی "سازمان بین المللی استاندارد و روند تدوین استانداردهای بین المللی (ISO)" برگزار شد.

به منظور آشنایی دانشجویان با استاندارد روز جهان، کارگاه آموزشی "سازمان بین المللی استاندارد و روند تدوین استانداردهای بین المللی (ISO)" ب همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهراس و با تدریس خانم دکتر مژده روشن طبری دبیر کمیته های فنی سازمان بین المللی استاندارد(ISO/TC 217,134,91)  در روز چهارشنبه بیست و دوم شهریور ماه 1396 ساعت 10 الی 12 در سالن اجتماعات دکتر تورانی دانشگاه الزهراس  برگزار گردید.

در این کارگاه که با هدف ایجاد انگیزه در دانشجویان جهت تشکیل انجمن علمی دانشجویی استاندارد تشکیل شد، ...

58 نفر از دانشجویان و کارشناسان دانشگاه الزهراس شرکت داشتند و از نکات ارزنده مطرح شده در کارگاه استفاده نمودند و از این میان 15 نفر از شرکت کنندگان تمایل و آمادگی خود را جهت عضویت و فعالیت در انجمن علمی دانشجویی استاندارد دانشگاه الزهراس اعلام نمودند. مقرر شد سه نفر از دانشجویان که با انگیزه و دغدغه بیشتری نسبت به سایرین در برنامه شرکت کرده بودند هسته اولیه را تشکیل داده و پس از تصویب انجمن در لیست انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، فعالیت رسمی خود را جهت عضوگیری و فعالیت تخصصی آغاز نمایند.

25. آذر 1396   /    27. ربيع‌الاول 1439   /    16. دسامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان شنبه 25 آذر 1396 ساعت 14:31 انجام شده