گزارش اردوی یکروزه استانی غارسهولان مهاباد شعبه ارومیه

اردوی فرهنگی ـ تفریحی یکروزه غارسهولان مهاباد توسط شعبه ارومیه دانشگاه الزهرا(س) در تاریخ جمعه 15 اردیبهشت 1396 برگزار شد. غارسَهولان ...

ـ به زبانکردی: Sehollan) در روستای سهولان، ۴۲کیلومتری جنوب شرقی شهر مهاباد میان مهاباد ـ بوکان و همچنین در ۲۸کیلومتری شهر بوکان در استان آذربایجان غربی واقع شده‌است. ارتفاع سقف غار تا سطح دریاچه آن به ۵۰متر می‌رسد و عمق آب در برخی جاها به ۳۰متر می‌رسد. اختلاف دمای درون و بیرون غار بین ۱۰الی ۱۵درجه‌است. سهولان به زبان کردی به معنی یخبندان است و مردم محلی غاررا «کونه کوتر» یعنی لانه کبوتر نیز می‌نامند. دلیل این نامگذاری وجود تعداد زیادی لانه کبوتر درون غار است.این غار در فهرست آثار طبیعی ملی ایرانقرار دارد.

اردو از ساعت 7 صبح شروع شد ساعت 8:30 درکنار سد حسنلو توقف یک ساعته برای صرف صبحانه انجام شد. سپس بعد از طی دو ساعت توقف نیم ساعته جهت بازدید از طبیعت زیبای کنارجاده مهاباد انجام شد. دوباره مسیر ادامه یافت و اتوبوس ساعت 12 به محل غار رسید حدود 4 ساعت دانشجویان برای بازدید از غار وصرف نهار درمحل غار بودند ساعت 4 برای برگشت آماده شدند و اتوبوس یک ساعت بعد به یکی از بازارچه های شهر مهاباد رسید و حدود یک ساعت هم برای خرید در بازارچه متوقف بود، سپس اتوبوس به مقصد ارومیه حرکت کرد وحدود ساعت 8 شب به ارومیه رسید و بدین صورت اردوی یکروزه پایان یافت.دراین اردو 33 نفر ازدانشجویان شعبه  شرکت داشتند.

02. آذر 1396   /    4. ربيع‌الاول 1439   /    23. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 01 آذر 1396 ساعت 15:46 انجام شده