گزارش نشست تخصصی ناگفته های 16 آذر، به روایت اسناد و منابع تاریخی

نشست تخصصی ناگفته های 16 آذر به روایت اسناد و منابع تاریخی  در روز یک شنبه 21 آذرماه 95 باحضور آقایان دکتر علی رجبلو و دکتر خسرو معتضد توسط انجمن علمی دانشجویی علوم اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی در دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد برگزارشدهدف از برگزاری این نشست ...

آشنایی دانشجویان با وقایع 16 آذر، این بار به شکل مستند و با دید علمی و تاریخی تر، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای 16 آذر و آشنایی بیشتر با این عزیزان بواسطه کمک گرفتن از علم تاریخ، همچنین تلاشی است که بواسطه ی آن در صدد یادآوری دوباره ی رسالت دانشجو، بود.

مراسم با پخش آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی آغازشد. در رابطه با موضوع واقعه 16 آتندی نمایش داده شد. در ادامه آقای دکتر رجبلو در رابطه با وقایع 16 آذر  کلیاتی را مطرح کردند.

دکتر معتضد سخنرانی خود را با بیان مطالبی در مورد تاریخچه جنبش های دانشجویی در جهان و پیشرفت های چشمگیر زنان ایرانی در سالهای اخیر آغاز کردند.

بعداز سخنرانی آقای دکتر معتضد دانشجویان سوالات موردنظر خود را از آقای دکتر معتضد پرسیدند و استاد پاسخ دادند.

10. اسفند 1395   /    1. جمادي‌الثاني 1438   /    28. فوریه 2017

آخرين بروزرساني در زمان دوشنبه 09 اسفند 1395 ساعت 13:46 انجام شده