گزارش یادواره راهیان نور

برنامه ی یادواره راهیان نور که در امتداد اردوی راهیان نور تدارک دیده شد بود، در روز دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 توسط بسیج دانشجویی برگزار شد. این برنامه ساعت 15:30 با قرائت آیاتی چند از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و دعای فرج آغاز شد. سپس آقای سردار حسنی، راوی راهیان نور به ذکر روایاتی ...

alt

چند از دوران افتخارآمیز دفاع مقدس و همچنین صحبتهایی دوستانه با شرکت کنندگان پرداختند. با به اتمام رسیدن صحبتهای ایشان کلیپی که از عکسهای اردوی راهیان نور تهیه شده بود پخش شد و باب تداعی خاطرات این اردوی پربار را در ذهن ها باز کرد.

در مرحله بعد آقای بستاک، یکی دیگر از راویان صحبتهای بسیار جذابی در حوزه مقاومت فرمودند که بسیار بیدارکننده و آگاهی بخش بود.

alt

بعد از ایشان با سخنرانی اصلی برنامه یعنی حاج آقا گمار همراه بودیم. فن بیان شوخ طبعانه ی ایشان باعث شد حرفهایشان بر دل حضار بنشید و فضا را عوض کند.

و بالاخره شرکت کنندگان از صحبتهای شخصیت دوست داشتنی یعنی مادر شهیدان خالقی پور فیض بردند.ایشان که مادر سه شهید هستند و از لحن بسیار شیرین و تاثیر گذاری برخوردارند، ارتباط دوستانه ای با دانشجویان برقرار کردند و به سوالات آنها در حیطه یافتن راه و روش زندگی پاسخ دادند.در انتهای برنامه  تقدیر از دست اندرکاران اردوی راهیان نورانجام شد.

ودر آخر پس از پذیرایی شیرینی و شربت و امضای عهدنامه توسط حضار و همچنین اعطاء رزق معنوی ویژه شهید صدرزاده که شهید شاخص این دوره از اردو بودند، به صورت دست جمعی و به سمت مزار شهدای گمنام دانشگاه رفته و از روایتگری راوی بزرگوار دیگر، آقای احمدپور برخوردار گشته و با پخش گل بین دوستان مزار شهدا را گلباران شد.

02. آذر 1396   /    4. ربيع‌الاول 1439   /    23. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 01 آذر 1396 ساعت 15:46 انجام شده