حضور دانشگاه الزهرا (س) در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اقدام به برپایی غرفه قرآنی در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که از تاریخ 8 الی 26 خرداد 96 در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) دایر میباشد نمود. در این بخش در کنار ارائه بخشی از پایان نامه  ها و مجلات قرآنی دانشگاه الزهرا (س)، آثار هنری مذهبی اساتید و دانشجویان به نمایش در آمده است. تابلوهای نقاشی ...

alt   alt

خانم دکتر اینانلو، اثار هنری خانم دکتر مونسی و خانم فاطمه سلطانی از جمله آثار می باشد.

اثر فاخر کتابت نهج البلاغه بر پوست آهو از آثار منحصر به فرد این غرفه می باشد. خطاطی این اثر را خانم دکتر صف آرا عضو هیات علمی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) در طول مدت 5 سال انجام دادند. بخش اصلی اثر در مرکز بین المللی میکرو فیلم دهلی نو نگهداری می شود. بخش کوچکی از این اثر در غرفه قرآنی دانشگاه الزهرا (س) به نمایش درامده است .

معرفی نرم اقزار فلق که اولین فرهنگ سه زبانه قران کریم در جهان اسلام با بیش از 17200 لغت قرآنی می باشد از دیگر بخش های این غرفه می باشد. تالیف این اثر توسط خانم دکتر آقا محمد شیرازی عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا (س) انجام گرفته است .

آموزش کار نمد، نگار گری و خطاطی نیز توسط دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) در غرفه انجام میگیرد. مشاوره و پاسخگویی به سئوالات قرآنی ، عقیدتی و تربیتی توسط اساتید و کارشناسان دانشگاه الزهرا (س)  هر شب در غرفه انجام می گردد. کلیه علاقمندان می توانند جهت بازدید از این غرفه از ساعت 17 الی 24 به بخش دانشگاهیان نمایشگاه بین المللی قران کریم مراجعه نمایند.

alt   alt

02. مرداد 1396   /    29. شوال 1438   /    24. جولای 2017