حضور نمایندگان جمعیت مبارزه بااستعمال دخانیات ایران در دانشگاه الزهرا (س)

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) نشستی را با نمایندگان جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران امروز سه شنبه 14 شهریور 1396 از ساعت 8:30 الی 11 برگزار نمود. در این جلسه که با حضور نمایندگانی از بخش های مشاوره دانشجویی، امور خوابگاه ها، دانشکده روان شناسی، اداره بهداشت و سلامت و اعضای معاونت فرهنگی برگزار شد به بررسی تعاملات دو طرفه در زمینه کاهش مصرف سیگار در بین دختران دانشجویی پرداختند. در این جلسه ضمن ...

مطرح شدن طرح پاد که گامی بزرگ در امر مبارزه با استعمال سیگار نقش محوری ایفا می کند، روش های دیگر همکاری مثل پخش تیزرهای تبلیغاتی، توزیع بروشور، برگزاری کارگاه ، اجرای تئاتر و.... نیز مورد بررسی قرار گرفت.

شایان ذکر است که جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران جمعیتی مردمی است (N.G.O) که در سال ۱۳۶۲به همت چند پزشک و استاد دانشگاه به منظور مبارزه با استعمال دخانیات و افشای بیماریهای ناشی از آن و مضرات گسترده دیگر در زمینه های بهداشتی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و …تأسیس گردید.

25. مهر 1396   /    26. محرم 1439   /    17. اکتبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان سه شنبه 25 مهر 1396 ساعت 11:15 انجام شده