سلسله نشست های آموزشی مهارت های زندگی

مهارت های ده گانه زندگی که شامل مهارت هایی از قبیل ارتباط موثر, همدلی, کنترل خشم و ... می باشد, مهارت هایی هستند که  به علت کاربردی بودن آنها در موقعیت های مختلف نه تنها برای دانشجویان رشته های مشاوره و روان شناسی مفید بوده, بلکه برای افرادی از اقشار و پیشینه های مختلف مفید هستند, به همین علت انجمن علمی دانشجویی مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی  با همکاری موسسه روانشناسی بانوان رستا تصمیم به برگزاری سلسله نشست هایی با عنوان مهارت های زندگی گرفته که ...

مخاطبان آن دانشجویان کلیه رشته ها از مقاطع مختلف هستند. مدرس این سلسله نشست ها سرکار خانم دکتر غزال زندکریمی می باشند.  این دوره در روز های دوشنبه از تاریخ 24 مهر الی 27 اذر 96 از ساعت 13 الی 15 به مدت 20 ساعت در سالن گردهمایی دانشکده علوم اجتماعی و سالن حافظ دانشکده ادبیات برگزار خواهد شد.

25. مهر 1396   /    26. محرم 1439   /    17. اکتبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان سه شنبه 25 مهر 1396 ساعت 11:15 انجام شده