سمپوزیوم مهندسی بافت و پزشکی بازساختی

انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی معاونت فرهنگی و اجتماعی  و کمیته دانشجویی ستاد سلول های بنیادی دانشگاه الزهرا(س) سمپوزیوم مهندسی بافت و پزشکی بازساختی را در روز 14 اردیبهشت 96 از ساعت 9 الی 13 در سالن دکتر مصلی نژاد برگزار خواهد کرد. اساتید عضو هیئت علمی دانشگاه های امیرکبیر و تربیت مدرس که از اساتید شاخص این حوزه ...

به شمار می آیند در این برنامه حضور خواهند داشت . موضوع مهندسی بافت و پزشکی بازساختی موضوع بسیار نو و کاربردی و مهم در جامعه دانشجویان مهندسی و علوم پزشکی می باشد و محور های سمپوزیوم مطالبی خواهد بود که از پروژه ها و کار های علمی گسترده ای جمع آوری شده است.

این سمپوزیوم تخصصی می تواند فرصت خوبی برای گردهمایی دانشجویان و اساتید علاقه مند به این حوزه و اطلاع از آخرین دستاورد ها باشد.

28. آبان 1396   /    29. صفر 1439   /    19. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان شنبه 27 آبان 1396 ساعت 15:25 انجام شده