مسابقه شماره یک قرآنی دانشگاه الزهرا(س) در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

غرفه قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه الزهرا(س) در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در تاریخ 8 الی 26 خردادماه 1396 در مصلی امام خمینی(ره) در بخش دانشگاهیان دایر است ، اقدام به برگزاری سلسله مسابقات قرآنی نموده است. سوالات مسابقه را با حضور در غرفه دریافت نمایید. علاقمندان به شرکت در مسابقه می توانند پاسخ های خود را به همراه نام و نام خانوادگی و شماره تماس به نشانی پست الکترونیک :   این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید   ارسال نمایند.

منبع سوالات مسابقه شماره یک  را از اینجا دریافت کنید.

02. مرداد 1396   /    29. شوال 1438   /    24. جولای 2017

آخرين بروزرساني در زمان پنجشنبه 29 تیر 1396 ساعت 14:33 انجام شده