مسابقه " وصیت نامه شهدا"

بخش مسابقات فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی  مسابقه "وصیت نامه شهدا" را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و جهت آشنایی نسل جوان دانشجو با شهدای عزیز انقلاب اسلامی به صورت مجازی برگزار می نماید. علاقمندان جهت شرکت در مسابقه می توانند پاسخ های خود را تا تاریخ چهارشنبه  15 آذر 1396 به نشانی پست الکترونیک   این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید  ارسال نمایند. منبع مسابقه و سوالات آن در زیر آمده است.

سوالات مسابقه "وصیت نامه شهدا"

دسترسی به سایت و منابع  مسابقه"وصیت نامه شهدا"

26. آبان 1396   /    27. صفر 1439   /    17. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت 15:18 انجام شده