همایش نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) همایش «نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب»برگزار می­شود. این همایش بر آن است تا جامعه‌ی دانشگاهی و فرهیخته‌ی کشور را به یک  ...

گفتمان علمی و کاربردی رهنمون سازد و دریچه‌ای نو به مسأله‌ی عفاف و حجاب در جامعه باز نماید. عموم جامعه دانشگاهیان و پژوهشگران میتوانند آثار علمی و پژوهشی خود را با موضوعات پیشنهادی همایش شامل هشت محور الهیات و مبانی معرفتی، ارتباطات و رسانه­ ها، برنامه­ریزی و سیاست­گذاری، بهداشت و سلامت، جامعه شناسی و علوم اجتماعی، حقوق، علوم تربیتی و روانشناسی، هنر و ادبیاتبرای دبیرخانه همایش ارسال نمایند و آثار خود را در معرض ارزیابی و داوری شورای علمی و هیأت داوران قرار دهند.

علاقمندان می­توانند با مراجعه و ثبت نام در سایت همایش به آدرس http://elmiefaf.alzahra.ac.ir چکیده مقاله خود را تا تاریخ 25 خردادماه 1396 ارسال نمایند. شرکت کنندگان پس از دریافت پیغام پذیرش چکیده، اصل مقاله را نیز قبل از 25 مردادماه  1396 ارسال نمایند.

برای دریافت بروشور همایش و کسب اطلاعات بیشتر  اینجا کلیک کنید.

26. آبان 1396   /    27. صفر 1439   /    17. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت 15:18 انجام شده