ویژه برنامه مروری بر آثار محسن استاد علی مستند ساز عرصه اجتماعی

با آغاز هفته فیلم مستند اجتماعی در دانشگاه های سراسر کشور، ویژه برنامه مروری بر آثار محسن استادعلی مستندساز عرصه اجتماعی در تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ لغایت ۱۸ اسفند ‏۱۳۹۵به ترتیب در دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه الزهراء و دانشگاه مازندران برگزار می گردد. عناوین فیلم هایی که در این برنامه توسط کانون فیلم و عکس معاونت فرهنگی و اجتماعی  پخش خواهند گردید عبارتند از زنانگی، جایی برای زندگی، عادت می‌‌کنیم و دم صبح. محسن استاد علی ...

متولد سال ۱۳۶۱تهران، فارغ التحصیل سینما با گرایش تدوین است. وی از سال ۸۰ مستندسازی را آغاز کرده و یکی از پر کارترین مستندسازان اجتماعی کشور است. پخش فیلم های مطرح این مستند ساز، و برگزاری جلسات نقد و پرسش و پاسخ دانشجویی از برنامه های این ویژه برنامه خواهد بود.

01. مهر 1396   /    2. محرم 1439   /    23. سپتامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان جمعه 31 شهریور 1396 ساعت 14:48 انجام شده