کارگاه خلاقیت و توسعه ایده ها در یکی از عناصر مبلمان شهری

انجمن علمی دانشجویی طراحی صنعتی معاونت فرهنگی و اجتماعی و گروه طراحی صنعتی کارگاه خلاقیت و توسعه ایده ها در یکی از عناصر مبلمان شهری را در روز 3 اسفند 1395 برگزار می کند. مدرس این کارگاه آقای مهندس آبائی است. این کارگاه جهت آماده سازی دانشجویان برای ...

شرکت در سومین جشنواره  ملی دایره خلاق برگزار می گردد.

معاونت فنی و طراحی شهری سازمان زیباسازی شهر تهران در راستای تأمین اهداف کلانشهر تهران به عنوان شهر دوستدار کودک و تشویق و ترغیب طراحان ، هنرمندان و متخصصان حوزه مبلمان شهری و بکارگیری ایده های نو، جشنواره ملی طراحی مبلمان شهری (دایره خلاق) را برای سومین سال متوالی در قالب مسابقه و نمایشگاه جانبی از آثار برگزار می کند.

06. ارديبهشت 1396   /    29. رجب 1438   /    26. آوریل 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 06 ارديبهشت 1396 ساعت 14:39 انجام شده