اجرای طرح هویت "الزهرایی ام"

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) به منظور آشنایی ورودی های جدید دانشگاه و ایجاد و ترویج هویت الزهرایی بین دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، طرح الزهرایی ام را در روز ثبت نام جدیدالورودهای سال 96 اجراکرددراین طرح پیکسل هایی باهشتگ #الزهرایی_ام، به همراه رزق معنوی درباره ی محرم و همچینین نشریه ی ویژه ی جدیدالورودها توزیع شد. طرح هویت سازی ویژه ...

alt

دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) طرحیست که درآن دانشجویان با موفقیت های دانشگاه الزهرا (س) آشنا می شوند. با تقویت هویت الزهرایی درپی آن هستیم که سطح آموزشی و فرهنگی دانشگاه را به واسطه ی مطالبات دانشجویی ارتقاء دهیم.

alt

02. آذر 1396   /    3. ربيع‌الاول 1439   /    22. نوامبر 2017