افتخار آفرینی انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر دانشگاه الزهرا(س) در دهمین جشنواره ملی حرکت

مراسم اختتامیه دهمین جشنواره ملی حرکت صبح روز پنج شنبه  ۰۷ دی ۱۳۹۶ با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مسئولان دانشگاه رازی و جمعی از مسئولان استانی در تالار انتظار شهرکرمانشاه برگزار شد. در این مراسم دانشگاه های برتر در حوزه عملکرد انجمن های علمی دانشجویی، اتحادیه های برتر وغرفه های برتر معرفی شدند ولوح سپاس و تندیس جشنواره را دریافت کردند.انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر دانشگاه الزهرا (س) موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر در بخش انجمن علمی برتر در دهمین جشنواره ملی حرکت شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی ضمن تبریک به تمامی اعضای انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر، توفیق روزافزون دانشجویان را در خدمت به جامعه اسلامی، ایرانی از خداوند متعال خواستار است.

خبر برگزیدگان دهمین جشنواره ملی حرکت، در سایت معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فتاوری، از اینجا قابل مشاهده است.

02. بهمن 1396   /    4. جمادي‌الاول 1439   /    21. ژانویه 2018

آخرين بروزرساني در زمان يكشنبه 01 بهمن 1396 ساعت 15:20 انجام شده