برگزاری جشنواره اسوه های صبر و مقاومت

جشنواره اسوه های صبر و مقاومت در روز چهارشنبه 18 اسفند ماه 1395  با حمایت دانشگاه الزهرا(س)، نیروی دریایی سپاه، معاونت اجتماعی شهرداری؛ سازمان بسیج جامعه زنان؛ بسیج صداو سیما؛ دفتر امور زنان وزارت کشور، سازمان سینمایی و هنرهای نمایشی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس در سالن همایش های دانشگاه الزهرا (س)  برگزار شد.

ویژگی های زن حقیقی در گفتمان رهبری با تاکید بر ...

مشارکت زنان در نهضت بیداری اسلامی، نقش تربیتی و انسانی ساز زنان، مولفه‌های بارز سبک زندگی جهادی در دوران انقلاب و دفاع مقدس، نقش بانوان در تحقق تمدن نوین اسلامی با تاکید بر تاثیر پذیری از زندگی حضرت زهرا(س) و مبارزات آزادیخواهانه زنان در بیداری اسلامی محورهای پذیرش مقالات این جشنواره بود.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس در این جشنواره بیان کرد: زنان و مدافعین حرم، زنان، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مشارکت بانوان در مقابله با جنگ نرم، مشارکت بانوان در نهضت های بیداری اسلامی در کشورهای غرب آسیا و مشارکت بانوان در تمدن سازی نوین اسلامی به عنوان موضوعات پیشنهادی در بخش ادبی و هنری در قالب دلنوشته، مستند، شعر، داستانک و عکس مشخص شده بود.

05. فروردين 1396   /    26. جمادي‌الثاني 1438   /    25. مارس 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 25 اسفند 1395 ساعت 14:41 انجام شده