انتخاب مسئولان فرهنگی کاروان های عمره از بین فعالان فرهنگی دانشگاه ها

مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم گفت: با توجه به هماهنگی های صورت گرفته با بعثه مقام معظم رهبری امسال مسئولان فرهنگی  هتل ها و کاروان های عمره مفرده از بین فعالین فرهنگی دانشگاه ها انتخاب می شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر امور فرهنگی وزارت علوم ، دکتر جلیل دارا با اعلام این خبر افزود:... در جلسه ای که با حضور حجت الاسلام قاضی عسکر نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی و معاون فرهنگی –اجتماعی وزیر علوم برگزارشد مقرر گردید افرادی که در دانشگاه ها دارای سابقه فعالیت در عرصه های فرهنگی بوده و یا توانایی لازم جهت انجام امور فرهنگی و تبلیغی را داشته باشند بعنوان مسئولان فرهنگی هتل ها و کاروان های حج عمره انتخاب می شوند.

مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم گفت: این افراد باید دارای حداقل مقطع کارشناسی ، حداقل سن 25 سال و حداکثر 45 سال بوده و توانایی های لازم جهت انجام امور مربرطه را دارا باشند.

وی تصریح کرد: فراخوان جذب فعالان فرهنگی دانشگاه ها بعنوان مسئول فرهنگی کاروان های عمره، به دانشگاه ها ارسال شده است و علاقمندان جهت ثبت نام می توانند به سایت ستاد زیارت دفتر امور فرهنگی وزارت علوم به نشانی:

www.zaaer.ir مراجعه کنند.

دکتر دارا در پایان اضافه کرد: ثبت نام از امروز 28 دی ماه آغاز شده وتا 7 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

26. آبان 1396   /    27. صفر 1439   /    17. نوامبر 2017

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت 15:18 انجام شده