پیش به سوی رشد سرمایه فرهنگی جامعه دانشگاهی الزهرا(س)

یَهْدِی بِهِ اللّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلاَمِ وَیُخْرِجُهُم مِّنِ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَیَهْدِیهِمْ إِلَى صِرَاطٍ مُّسْتَقِیمٍ (16مائده)
خدا بدان کتاب هر کس را که از پی رضا و خشنودی او راه سلامت پوید هدایت کند و او را از تاریکی جهل و گناه بیرون آورد و به عالم نور داخل گرداند وبه راه راست هدایت کند.

تمدید مهلت ثبت نام بیست و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم دانشجویان ( مرحله دانشگاهی )

در بخش های شفاهی، کتبی، ادبی، هنری، پژوهشی

مهلت تحویل فرم شرکت در مسابقه و ثبت نام تا پایان وقت اداری 30 بهمن ماه 1390

محل تحویل فرم و ثبت نام  : ساختمان معاونت فرهنگی ـ اجتماعی ، طبقه دوم ، اتاق کانون های فرهنگی