مسابقه بزرگداشت شهدای هسته ای و شهدای اهل قلم

بخش مسابقات معاونت فرهنگی اقدام به برگزاری مسابقه بزرگداشت شهدای هسته ای و شهدای اهل قلم نموده است. دانشجویان عزیز پس از گوش دادن به دو فایل صوتی ضمیمه  سئوالات ذیل را پاسخ خواهند داد.

مهلت ارسال پاسخ 10 اردیبهشت ماه می باشد و دانشجویان  پاسخ نامه خود را  میتوانند به آدرس  ایمیل  این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید  و یا به صورت حضوری به طبقه سوم معاونت فرهنگی اتاق شماره 9 تحویل دهند. جوایز برندگان این مسابقه در روز جشن میلاد اهدا خواهد شد .

فایلها  و سوالات را از اینجا دریافت کنید: .......

28. دی 1396   /    1. جمادي‌الاول 1439   /    18. ژانویه 2018

آخرين بروزرساني در زمان دوشنبه 25 دی 1396 ساعت 15:23 انجام شده