بخش مراسم و مناسبت‎ها :
معاونت فرهنگي با هدف بزرگداشت اعياد ملي و مذهبي، هم‎چنين ولادت،  وفات و شهادت‎ معصومينع وشخصيت‎هاي ملي و مذهبي به منظور آشنايي دانشجويان با فرهنگ و تمدن اصيل ايراني ـ اسلامي،  مراسم‎ مختلفي در زمينه‎هاي فرهنگي،  اجتماعي،  سياسي،  ملي و مذهبي در سطح دانشگاه و خوابگاه برگزار مي‎نمايد. برگزاري جشن‎ها، جشنواره‎ها و همايش‎هاي دانشگاه نيز بر عهده اين واحد مي‎باشد.

الف :  مراسم دانشگاه
ب:  مراسم خوابگاه
ج: جشن رهپویان مهر ویژه دانشجویان جدیدالورود
د: جشن فارغ التحصیلی دانشگاه الزهراس

مراسم دانشگاه
به منظور گرامي‎داشت و بزرگداشت مناسبت‎هاي مختلف برنامه‎هايي با حضور شخصيت‎هاي مذهبي،  سياسي  و فرهنگي در سالن‎هاي اجتماعات دانشگاه برگزار مي‎گردد.
اهم اين مراسم به شرح ذيل مي‎باشد:
ـ بزرگداشت عيد مبعث
ـ بزرگداشت ايام سوگواري سالار شهيدان امام حسين (ع)
ـ بزرگداشت روز 22 بهمن
ـ بزرگداشت ارتحال حضرت امام خميني (ره)
ـ و............

مراسم خوابگاه
به منظور غني ساختن اوقات فراغت دانشجويان،  تقويت بنييه ديني و ارتقاء سطح فرهنگي و علمي آنان، برنامه‎هايي  به‎طور هفتگي يا  دوره‎اي در آمفي تئاتر خوابگاه گلستا ن 4  برگزار مي‎گردد.
ـ اهم برنامه‎ها به شرح ذيل مي‎باشد.
ـ مراسم دعاي ندبه
ـ جلسات پرسش و پاسخ
ـ سلسله سخنراني‎‎ها

جشن رهپویان مهر ویژه دانشجویان جدیدالورود
از آن‎جایی که هرساله استقبال از دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه به عنوان یکی از رویدادهای مهم محسوب می‎شود، جشنی تحت عنوان رهپویان مهر برگزار می‎گردد.
دانشجویان ضمن دریافت بسته‎های فرهنگی با محیط دانشگاه نيز  آشنا مي‎شوند.

جشن دانش‎آموختگان دانشگاه الزهرا(س)
معاونت فرهنگي با برگزاري جشن بزرگ فارغ التحصیلی، دانش‎آموختگان را بدرقه‎ مي‎کند. در اين جشن از دانشجویان ممتاز هر رشته  با حضور مسئولین بلندپایه دانشگاه و وزارت علوم تقدیر به عمل می‎آید.

01. مرداد 1396   /    27. شوال 1438   /    22. جولای 2017

آخرين بروزرساني در زمان پنجشنبه 29 تیر 1396 ساعت 14:33 انجام شده