۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۴ مهر
سلسله مسابقات مجازی bio sci compet
ارسال شده در تاریخ 1398/07/01
ساعت 11:14
به نقل از خانم فاطمه محمدی پور دبیر انجمن علمی دانشجویی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
انجمن علمی دانشجویی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه "سلسله مسابقات مجازی bio sci compet " را برگزار می کند.
این مسابقه با هدف مشارکت بیشتر دانشجویان و علاقه مندان در صفحات مجازی انجمن و با هدف آموزش و ترویج علوم نوین در روز های پنج شنبه در مهرماه، آبان ماه و آذرماه 1398 از ساعت ساعت 18 عصر در صفحه اینستاگرام انجمن علمی دانشجویی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی به آدرس scrm.alzahra برگزار خواهد شد.

این برنامه به ویژه در تعطیلات بین دو ترم می تواند فضای خوبی برای همراه کردن دانشجویان با موضوعات علمی جذاب باشد. این مسابقات به صورت طرح سوال از منابع مختلف مانند قسمت هایی از فیلم رویداد های گذشته انجمن، انیمیشن ها، کتاب، مقالات، رویدادهای در حال اجرا و... برگزار خواهد شد و داوری و اهدای جایزه به نفر برتر را نیز به همراه دارد.
شرکت در این رویداد علمی برای جامعه دانشگاهی الزهرا (س) آزاد است.
ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.