۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۵ مهر
ارسال شده در تاریخ 1398/07/10
ساعت 16:22
به نقل از خانم ندا مظفری پور دبیر انجمن علمی دانشجویی اقتصاد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
انجمن علمی دانشجویی اقتصاد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه،" دوره آموزشی: تحلیل اقتصادی با مدل های تعادل عمومی محاسبه پذیر با آموزش نرم افزار GAMS " را با حضورآقای دکتر مسلم بمان پور مدرس دانشگاه به مدت سه جلسه در روزهای پنج شنبه از 18 مهرماه 1398 درساعات 8 الی 13 در سایت دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه برگزار خواهد کرد.
امروزه مدل‌های تعادل عمومی محاسبه‌پذیر یکی از ابزارهای استاندارد برای تحلیل‌های تجربی به حساب می‌آیند و به عنوان ابزار برتر در تجزیه و تحلیل‌های رفاه و بررسی اثرات توزیعی سیاست‌ها، مورد استفاده قرار می‌گیرند. چرا که هم دارای پایه تئوریک بر مبنای اقتصاد خرد بوده و هم رفتار عوامل را به صورت درونزا بررسی می‌کند. دوره حاضر با بالا بردن مهارت شرکت کنندگان در حوزه مدلسازی تعادل عمومی محاسبه آن‌ها را قادر می سازد با استفاده از مهارت‌های بدست آمده مدل‌های CGE را عملیاتی کرده و آنرا توسعه دهند و چگونگی توسعه یک مدل CGE را گام به گام فرا می‌گیرد، این مدل‌ها را به کمک نرم افزار رایانه‌ای محاسبه کرده و در نهایت توانایی تفسیر نتایج نیز برایش ممکن می‌شود.
در پایان دوره، گواهی شرکت در کلاس به شرکت کنندگان ارائه خوهد شد.
شرکت در این رویداد علمی برای عموم جامعه دانشگاهی الزهرا(س) آزاد است.

ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.