به نقل از خانم فاطمه محمدی پور دبیر انجمن علمی دانشجویی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
انجمن علمی دانشجویی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه " کارگاه دو روزه تئوری و عملی بیوانفورماتیک مقدماتی"را با تدریس خانم دکتر نازنین حسین خان در مرکز تحقیقات پزشکی شخصی برگزار می کند.
بیوانفورماتیک یک دانش بین رشتهای است که شامل روشها و نرمافزارهایی برای فهم اطلاعات زیستی است. بیوانفورماتیک به عنوان یک دانش بین رشتهای، به منظور تجزیه و تحلیل و تفسیر اطلاعات زیستشناسی، از ترکیب علوم کامپیوتر، آمار، ریاضی و مهندسی استفاده میکند.
این کارگاه با هدف آشنایی دانشجویان کارشناسی و ارشد را با مبانی پایه ای بیوانفورماتیک در روز پنج شنبه 28 شهریور و 4 مهر ماه 1398از ساعت 8:30 الی 14 برگزار خواهد شد.
شرکت در این رویداد علمی برای جامعه دانشگاهی الزهرا (س) آزاد است.
