معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) " فصل اول دوره آموزشی، فرهنگی منش استادی را با موضوع آگاهی و امید" در روزهای شنبه و یکشنبه 18 و 19 شهریورماه 1402 در سالن پروین اعتصامی مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا(س) ویژه اساتید پیمانی این دانشگاه برگزار نمود.
افتتاحیه این دوره با شرکت جمعی از اساتید پیمانی و با سخنرانی خانم دکتر زینب صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از ساعت 9 صبح روز شنبه آغاز شد.
سپس خانم دکتر الهه مرندی معاون آموزشی دانشگاه و دبیر هیأت اجرایی جذب دانشگاه به همراه کارشناس هیأت اجرایی جذب خانم یداللهی در رابطه با فرایند تبدیل وضعیت و ارائه قوانین آموزشی مربوطه، توضیحات لازم را ارائه نمودند.
آقای دکتر احمدرضا اخوت سخنران بعدی این دوره بود که در رابطه با آگاهی و امید از منظر قرآن صحبت کرد و ضمن اشاره به روایتی از حضرت علی (ع) (نسبت به آنچه امید نداری بیشتر امیدوار باش) به بررسی عوامل مؤثر در امیدبخشی در افراد اشاره نمود.
در ادامه برنامه در بعداظهر روز شنبه، آقای محمد جوانی در رابطه با علوم شناختی و اعصاب، حواس پنجگانه و تأثیر تبلیغات بر نگرش، انتخابها، نوع مصرف و همچنین رفتار افراد و جنگ شناختی و موضوع فروپاشی بنیان خانواده در غرب با تشکیل وزارت تنهایی صحبت کرد.
سپس آقای دکتر محمد صالح حسین زاده در رابطه با سواد رسانهای، ارائه آمار و مستندات، شایعات و واقعیتهایی که در سال 1401 در فضای مجازی به عنوان محتوا بیان شد، همچنین متغیرهای اثرگذار بر ذهن مخاطبین، محورها و راهبردهایی که دشمن در یکسال اخیر اتخاذ کرده است صحبت کرد و ادامه داد چگونه انگاره ذهنی که این راهبردها در ذهن مخاطب ایجاد کرده و ادراک مخاطب را تحت تأثیر قرار داد است همچنین در رابط با اقدامات رسانهای احتمالی در روزهای آینده و اهمیت یادگیری سواد رسانهای و شناخت اهداف رسانهها، نکاتی را بیان داشت.
در آخرین بحث روز شنبه این دوره، آقای دکتر حسین عبداللهیفر در رابطه با موضوع بازگشایی دانشگاهها، چالشهای احتمالی و سرویسهای جاسوسی به سخنرانی پرداخت.
در صبح روز یکشنبه 19 شهریور در اولین بحث دوره، آقای دکتر غلامرضا گودرزی استاد تمام دانشگاه امام صادق(ع) در رابطه با آینده دانشگاهها و سلوک استادی و روش آیندهپژوهی و علم مطالعه عدم قطعیت ها و اندیشیدن در نااندیشه ها و فکر کردن به چیزی که دیگران به آن فکر نمی کنند و تفاوت آینده پژوهی با مدیریت راهبردی صحبت نمود.
سپس آقای دکتر محسن احمدزاده در رابطه با نسل z، تیپشناسی شخصیت و انواع شخصیتها ازجمله شخصیت درونگرا و برونگرا و تأثیر نوع شخصیت و اهمیت شناخت شخصیتهای مختلف، برقراری ارتباطات مناسب استاد و دانشجو بر اساس شناخت تیپهای شخصیتی سخنرانی کرد.
در بعداظهر همین روز، آقای حجتالاسلام دکتر عباس موسوی مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه الزهرا(س) با معرفی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه،در رابطه با نکات اخلاقی و دینی و ضرورت رعایت نکات اخلاقی توسط اساتید دانشگاه در حوزههای مختلف نکاتی را ارائه داد و در انتهای جلسه با اساتید پیمانی به گفتگوی صمیمی پرداخت.
گفتنی است که به تمامی اساتید پیمانی شرکت کننده در این دوره گواهینامه فرهنگی ارائه خواهد شد.















