خانم دکتر صادقی با تاکید بر توانمندی اعضای هیأت علمی دانشگاه در زمینه طراحی پارچه و لباس ، ارتباط دانشگاه و صنعت را فراتر از همکاری های صرفا آموزشی و یکنواخت به ایجاد فعالیت های پژوهشی و عملیاتی در راستای نیاز جامعه مطرح نمودند. وی یکی از طرح ها و برنامه های کلان دانشگاه الزهرا(س) در زمینه برند سازی را درگستره طراحی و فروش پوشاک عنوان کردند. همچنین اذعان نمود که دانشگاه الزهرا(س) به عنوان دانشگاه زنان جمهوری اسلامی ایران می تواند در وهله اول برای بانوان دانشگاه و در مراحل بعدی برای بانوان کشور الگوی پوشش اسلامی ایرانی ارائه نماید.
آقای مهندس ذوقی به موضوع گفتگوها و تعاملات فضای آکادمیک در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه در بخش پوشاک و بازار کار، انگیزه سازی و تسهیل ارتباط با برندهای پوشاک در انجمن نشان های تجاری پوشاک ایران پرداخت و گزارش مختصری از توانمندی انجمن در راستای امکان سنجی تعاملات تخصصی صنعت پوشاک را ارائه نمود.
خانم دکتر غزالی با توجه بر توانمندی ارائه طرح های متنوع پوشاک توسط دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، بر شیوه های ارتباط تخصصی با صنعت در گستره پایان نامه ها، دروس کار آموزی و طراحی پارچه ولباس ایرانی اسلامی با هدف تنوع در طراحی کاربردی برای مخاطبین با سلایق پوشاک متنوع را تاکید نمود.
خانم دکترداوری به حضور سه رشته طراحی لباس ، طراحی پارچه و طراحی صنعتی در دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) اشاره کرده و حضور ارتباطات دانشگاهی و صنعت را یکی از اولویت های دانشکده عنوان کرد.
گسترش ارتباطات، انجام تفاهم نامه ها در راستای فعالیت های علمی تخصصی، برنامه ریزی برای جلسات آتی با انجمن نشان های تجاری پوشاک ایران، برگزاری نشست های تخصصی، کارگاه های آموزشی مشترک، مساعدت در بخش واحد درسی کار آموزی گروه طراحی پارچه و لباس، بازدید های علمی و... از جمله نتایج این جلسه بود.
در پایان آقای مهندس ذوقی ضمن بازدید از نمایشگاه آثار دانشجویان طراحی لباس در نگارخانه دانشکده هنر، نکاتی را در زمینه طراحی لباس و پارچه برای برندها و بازاریابی محصولات برندهای پوشاک را عنوان کرد.

